23948sdkhjf

Her er Lars Larsen Groups nye hovedkvarter

Fredag morgen offentliggjorde Lars Larsen Group, at man i 2022-23 både satte omsætningsrekord og smed knap en milliard på bundlinjen i forhold til det foregående år. 

I samme øjemed fremlagde koncernen bag Jysk, hvordan møbelgiganten vil være organiseret i fremtiden. Et nyt navn, et nyt hovedsæde og en ny organisering er nemlig en del af fremtiden. 

Moderselskabet LLG (Lars Larsen Group, red.) A/S flytter som planlagt sine omtrent 80 medarbejdere væk fra det fælles hovedkontor i Aarhus. I stedet kommer virksomheden til at have hjemme i Erhvervspark Silkeborg fra februar 2024, mens Jysk, Bolia, Ilva og Seng bliver i Aarhus.

Lars Larsen Group er desuden blevet samlet i én koncern frem for opdelingen i ti forskellige, som tidligere har været tilfældet. Navnet ændres også officielt fra det tidligere LLG A/S til Lars Larsen Group A/S.

- Processen bag at samles i én kollektiv gruppe, som blev indledt i 2009, er endelig færdig. Nu kan vi kigge frem mod en flytning til Silkeborg. Det er det næste, naturlige skridt i vores udvikling og er helt på linje med ejerfamiliens ønsker om at have hovedkontor i Silkeborg, som har tætte bånd til koncernen, der går hele vejen tilbage til vores stifter, siger administrerende direktør Jesper Lund med hentydning til Lars Larsen, som ved sin død i 2019 var bosat i Silkeborg-forstaden Sejs-Svejbæk.

Planerne om at flytte fra Aarhus-forstaden Brabrand til Silkeborg blev fremlagt for knap et år siden. Dengang forventede Jesper Lund dog, at flytningen ville ske ved udgangen af 2023. 

Det fortalte han dengang til Finans.

Se nøgletal for:
Læs mere om: detailhandel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672