23948sdkhjf

Arla satser på nicheproduktion

Arla Unika er navnet på en serie specialoste, som Arla Foods har produceret til landets toprestauranter gennem ti år. Nu udvides produktionen med salg direkte til forbrugeren samt til cateringsektoren.
De toprestauranter, der fra starten var med i projektet vil stadig være med til at eksperimentere og udvikle endnu flere nye ostevarianter. Men afsætningen af Arlas Unika oste bliver nu bredere, skriver Morgenavisen JyllandsPosten.

- I den store globale koncern er det en lille nicheproduktion. Men erfaringerne herfra bruges også i den store forretning. Og vi er nu kommet så langt, at mængderne af de enkelte oste er udvidet, så vi også kan afsætte direkte til forbrugerne og cateringsektoren, siger John Gynther, chef for Arla Unika, til avisen

Arla har bl.a. åbnet for salg af Unika-serien i Torvehallerne i Købehavn, hos en række osteforhandlere og i delikatesseafdelingen i Salling. Desuden rettes salget nu til alle restauranter, kantiner, catering mm.

Unika-ostene produceres på flere af Arlas mindre mejerier og produktionsudvidelserne kommer blandt andet til at netyde udvidelser på Tirstrup mejeri. Her sættes der nu ekstra skub i en tilbygning, hvor ostene kan lagres i korn i en længere periode.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093