23948sdkhjf

Q8 indfører forudbetaling i Rønne

Med indførslen af forudbetaling på Q8s servicestationer er problemet med benzintyverier løbende blevet løst, og ordningen lanceres nu også i Rønne.
Q8 håber, at kunderne er forstående over for ændringerne. Besværet vil blive holdt nede på et minimum, lover Q8.

Landets medier har længe kunnet fortælle om episoder, hvor bilister er kørt fra tankstationer uden at betale for deres brændstof.

Ikke alene er antallet af tyverier steget kraftigt de senere år. Tyverierne er også blevet mere og mere professionelt udført, så det er helt tydeligt, at bilisterne ikke blot har ”glemt” at betale for brændstoffet. Stjålne eller manglende nummerplader på tyvenes biler er efterhånden hverdagskost. Derfor lancerede Q8 forudbetaling i 2009, og ordningen gennemføres på landets resterende stationer i løbet af i år.

Q8 indfører derfor nu også forudbetaling på Nrd. Kystvej i Rønne. Betalingsændringen træder i kraft mandag den 12. august og medfører, at kunderne kun kan tanke ved at bruge Dankort, Q8-kort eller andet kreditkort. Eller de kan gå ind i Q8-butikken og betale forud – kontant eller med kort.

- For langt de fleste kunder vil der ikke være nogen forskel, fordi de allerede nu betaler med kort. Kun kontantbetalerne vil mærke ændringer. De skal fremover ind i Q8s butik først, betale ved kassen og modtage en bon med kode, som de skal bruge, før tankstanderen åbner, forklarer kommunikationschef Marie Schou Petersen fra Q8.

Kilde: Q8

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078