23948sdkhjf

Nyt Føtex-varehus på trapperne

Den 31. oktober åbner Føtex-varehus nummer 88 i Kolding Syd. Men før åbningen skal varehuschef Kristian Henriksen lige finde 110 nye medarbejdere.
Inden den spritnye Føtex i Kolding Syd slår dørene op for kunderne den 31. oktober, skal 110 medarbejdere være på plads. Derfor søger varehuset nu efter medarbejdere på både fuld- og deltid, oplyser Dansk Supermarked på sin hjemmeside.

Der er brug for alt fra salgsassistenter, servicemedarbejdere, slagtersvende, bagere og kasseassistenter til at levere varen og den gode kundeservice for koldingenserne.

Selvom varehuschef Kristian Henriksen har 27 års erfaring fra Føtex, er han alligevel spændt som var det første skoledag:

- Jeg glæder mig til at få et spritnyt varehus. Det er en spændende udfordring at skulle starte helt fra bunden, og det er vigtigt for mig at få samlet et stærkt team af engagerede medarbejdere, der også synes det er sjovt at give den gas for kunderne, siger han.

Kristian tiltræder som varehuschef i Føtex Kolding Syd den 1. september, efter han har sagt farvel til føtex i Fredericia, hvor han er varehuschef i øjeblikket.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078