23948sdkhjf

37 lande shoppede skandinavisk design

Efterårets udgave af Formland UP/Graded lukkede søndag efter fire messedage i Herning. Arrangørerne kan blandt andet glæde sig over fremgang i besøgstallet.
Gennem de seneste fire dage har MCH Messecenter Herning summet af handel, de nyeste trends og nyheder fra 409 danske og internationale udstillere.

Søndag aften kunne arrangørerne gøre status. I alt 11.755 gæster besøgte Formland UP/Graded, og det er 1.050 flere end ved sidste års design- og interiørmesse i august.

- Der har været en god og positiv stemning. Udstillerne har virkelig gjort sig umage med at skabe nogle flotte og inspirerende stande, og det er glædeligt, at der også har været flere besøgende i forhold til sidste års messe. Nu ser vi frem til, i tæt dialog med branchen, at fortsætte udviklingen af Formland UP/Graded, udtaler projektchef Henriette Træholt, MCH.

De besøgende kom fra 4.065 butikker fra ind- og udland, og det er ikke kun de danske indkøbere, der har handlet og fundet inspiration på Formland UP/Graded. Udenlandske besøgende fra 37 lande fandt således også vej til MCH Messecenter Herning, bl.a. indkøbere fra Sydkorea.

Næste udgave af Formland UP/Graded finder sted i dagene 30. januar til 2. februar 2014.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158