23948sdkhjf

Mejeri i rivende udvikling

I løbet af 25 år er det økologiske Thise Mejeri vokset fra 7 til 150 ansatte og omsætningen fra få millioner til mere end en halv milliard.
En drøm gik i opfyldelse, da en lille gruppe landmænd i 1988 etablerede det økologiske Thise Mejeri på halvøen Salling. 7 landmænds drøm om eget mejeri blev til virkelighed. Og dengang var der ikke mange, der spåede det lille mejeri en chance for at overleve i et marked præget af benhård konkurrence både herhjemme og på eksportmarkederne.

Men i dag ser mejerikortet helt anderledes ud, end det gjorde for 25 år siden, og Thise Mejeri har overlevet både de fusionsbølger og mejerilukninger, der har præget dansk mejeribrug gennem flere årtier. Og det økologiske mejeri har ikke blot overlevet, men har i løbet af sin 25-årige eksistens gennemgået en rivende udvikling.


Antallet af landmænd er vokset fra 7 til i dag 80 og omsætningen er vokset fra nogle få millioner kroner til mere end en halv milliard.
Samtidig har antallet af forskellige produkter passeret 100, og sidst men ikke mindst er antallet af ansatte vokset fra 7 til 150 i løbet af de 25 år.

I dag kan man ligeledes købe Thise-produkter over hele landet. Hos ostehandlere og specialbutikker og i COOPs mere end 1200 butikker. Også vores nabolande kan i dag købe Thises mælk, ost og smør.

Jubilæet fejres fredag den 30. august fra kl. 11-14 i Thise Forsamlingshus for inviterede gæster.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11