23948sdkhjf

Kaza udvider med ny butik i Field's

Kaza udvider fredag den 30. august kæden med endnu en ny butik i Field’s i København.
Dermed er der 9 fysiske butikker i den privatejede kæde - og en webshop på Kaza.dk.

Åbningen af Kaza i Field’s fejres med en lang række åbningstilbud på bl.a. Samsonite, Stine Goya for Adax, Adax, Bel Sac, Björn Borg, Haglöfs, Eastpak og mange flere. Samt en konkurrence, hvor der kan vindes en Stine Goya for Adax taske.

Center Manager i Field's, Lotte Eiskjær Andersen, byder Kaza velkommen og glæder sig til at kunne tilbyde kunderne et nyt og spændende lædervarekoncept:

- Med åbningen af Kaza styrkes vores store udvalg inden for lædervarer yderligere. Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde et endnu større udvalg af bl.a. tasker, kufferter og punge til vores kunder og dermed give dem en endnu bedre oplevelse, når de besøger Field's.

- Med åbningen af vores 10. butik i shoppingcentret Field’s styrker vi Kazas nuværende position som en innovativ og kvalitetsbevidst kæde, der ligger strategisk placeret i de førende centre på Sjælland. Der er ingen tvivl om at e-handlen vokser, men fremtidens detailhandel i lædervarer er et både og: en stærk onlinebutik og en fysisk tilstedeværelse der er let tilgængelig for kunden, siger Dorte Johar, eCommerce & Marketing Manager i Kaza Web ApS.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11