23948sdkhjf

DAY Birger et Mikkelsen samarbejde med Kopenhagen Fur

DAY Birger et Mikkelsen og Kopenhagen Fur lancerer til efteråret 2013 det første af flere fremtidige samarbejder, der har til formål at styrke begge parters brandprofiler.
Samarbejdet udspiller sig i en kollektion bestående af ni pelse, der hver især reflekterer DAYs designånd og Kopenhagen Furs pelsekspertise.

Udover overtøjet vil en udvalgt kollektion af Oh! by Kopenhagen Furs accessories også være eksklusivt til salg i DAYs butikker henover efterårs- og vintermånederne.

Samarbejdet mellem DAY og Kopenhagen Fur er et naturligt skridt på vejen i den internationale markedsføring af firmaernes brand values. Som to af dansk modes mest globalt bevidste koncerner, har kollektionen endvidere betydning i promoveringen af deres globale brands.

- Vi har begge en fænomenal brand-DNA og høje internationale mål for vores firmaer. Men samtidig har vi forskellige måder at gøre tingene på, og dét er et stort plus, siger Peter Henriksen, administrerende direktør og medindehaver af DAY Birger et Mikkelsen.

Samarbejdet har været undervejs siden de to modefirmaer mødtes på en rejse til Korea, hvor begge er engagerede. Kollektionen er designet af DAYs Keld Mikkelsen og Marianne Brandi, mens Kopenhagen Fur står bag pelssourcing, som har fundet sted i Kastoria i Grækenland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078