23948sdkhjf

Starbucks åbner i Aalborg på torsdag

Indgangspartiet i Salling Aalborg måtte rykkes lidt, så den spritnye Starbucks kunne få sit eget hyggehjørne af stormagasinet.
Efter mange måneders omhyggelig planlægning, indretning, ombygning og uddannelse af baristaer er den spritnye Starbucks i Salling Aalborg nu klar til at give kunderne ”The Starbucks Experience”. Det sker på torsdag kl. 14.00.

For at få den bedst mulige placering i stormagasinet måtte indgangspartiet imod Nytorv flyttes cirka 10 meter, så Starbucks kunne få sit eget hyggelige hjørne.

Store Manager Christel Hansen, der holder roret i den nye Starbucks, glæder sig som et lille barn til at åbne for kunderne. Hun og teamet af baristaer har været på flere ugers oplæring hos Starbucks i både København og Belfast for at få håndelaget til at brygge og servere den perfekte kop kaffe. I dagene op til åbningen bliver teamet trænet af et medlem fra ”The Star Team”, som er Starbucks’ rejsehold, der hjælper nye butikker i gang.

- Vi har lært så meget og øvet os længe, så nu kan vi næsten ikke vente på at åbne. En ting er at sidde på skolebænken og komme ud og øve sig i andre butikker, men noget helt andet er at stå i sin egen Starbucks og tage i mod kunderne. Vi glæder os virkelig til at vise, hvad vi kan, siger Christel Hansen, Store Manager i Starbucks.

Flere Starbucks på vej i Danmark
Åbningen af Starbucks i Salling sker som et led i et større samarbejde mellem Dansk Supermarked og Starbucks. Dansk Supermarked har planer om at åbne yderligere fire Starbucks i Bilka Kolding, Bilka Hundige, Bilka Næstved og Bilka Vejle.

- Som det fjerde største kaffeforbrugende land i verden, er Danmark af stor interesse for Starbucks. I Salling har vi fundet en partner, der tilbyder de samme høje standarder af kvalitet som os. Og med danskernes store kærlighed til kaffe, ser vi frem til at tilbyde flere danskere muligheden for at stifte bekendtskab med Starbucks. Det er helt i tråd med vores filosofi om at være, hvor vores kunder forventer, vi er, siger Starbucks’ direktør for Licensed stores of EMEA, Arjan Oudejans.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109