23948sdkhjf

Royal Greenland sælger fabrik

Royal Greenland vil koncentrere sig om sine grønlandske og nordatlantiske aktiviteter og sælger derfor sin tyske fiskeproduktion fra.
Royal Greenland har underskrevet en endelig aftale om salg af faciliteterne i Wilhelmshaven til de to singaporeanske selskaber Sahara Investment Group Pte. Ltd og Meridian Investment Group Pte. Ltd. Køberne vil erhverve hele aktiekapitalen i Royal Greenland Seafood GmbH.

Royal Greenland vil forud for den endelige overtagelsesdato overføre stenbiderrogn-aktiviteterne i Cuxhaven, Tyskland og de nye zip-lock/chain-pack produkter til andre forretningsenheder, da disse aktiviteter ikke er en del af transaktionen.

- Vi er yderst tilfredse med, at vi har fundet en ny ejer til vores aktiviteter i Wilhelmshaven. De nye ejere vil være i stand til at udvikle virksomheden til nye niveauer, som ikke ville have været muligt under Royal Greenlands ejerskab. Fremover vil vi have fokus på vores grønlandske og nordatlantiske aktiviteter, siger Mikael Thinghuus, adm. direktør i Royal Greenland.

Gennemførelsen af transaktionen er betinget af en række forhold, som forventes opfyldt senest ved udgangen af 2013.

De solgte aktiviteter udgør tæt på 40% af Royal Greenlands nuværende mængder, næsten 30% af Royal Greenlands omsætning og mere end 20% af koncernens medarbejdere.

- Salget vil i væsentlig grad skærpe Royal Greenlands profil som førende producent og sælger af nordatlantiske fiskeprodukter af høj kvalitet. Dette er helt i tråd med vores strategi om at blive den nordatlantiske seafood champion, slutter Thinghuus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08