23948sdkhjf

Magasin valgte nye betalingsterminaler ud fra design

670 nye betalingsterminaler fra Point er klar inden julehandelen til at tage imod betalingen fra Magasins kunder i seks forretninger.
Terminalens design gjorde udslaget, da Magasin skiftede fra de forhenværende terminaler til nye Point-terminaler.

Kunderne i Magasin vil snart betale på nye Yomani-betalingsterminaler fra Point Transaction Systems. 670 nye terminaler kommer ud i kædens forretninger på Kongens Nytorv, i Fields, Lyngby, Rødovre, Odense og Aarhus. Dermed lever Magasin op til nye sikkerhedskrav, som træder i kraft ved årsskiftet.

Butiksindretning indgår som en vigtig del af den samlede indkøbsoplevelse hos Magasin, og i sidste ende gjorde terminalernes design udslaget. Magasin oplevede to ret jævnbyrdige konkurrenter i en udvælgelsesproces, hvor Magasin testede Point op mod en anden leverandør på i alt ti forskellige lokationer.

- Magasin har i løbet af det sidste år investeret over 100 mio. kr for at give kunderne den optimale fashion-oplevelse. Betalingsdelen er en væsentlig del af helheden, og den skal også være så naturlig og bekvem som mulig, siger økonomidirektør Peter Fabricius fra Magasin.

Han fremhæver, at Yomani-terminalen fra Point er en bordmodel, som ikke kræver en særlig plade eller ophæng, og at man nemt kan få hånden ind til tastaturet og nemt ”swipe” sit betalingskort. Det var testen ude i det virkelige liv i Magasin, som gav Point det afgørende forspring. På økonomi, sikkerhed og leverandørens pålidelighed var der ikke store forskelle, men kunder og butiksmedarbejdere trak i retning af Point. Derfor valgte Magasin at skifte de gamle terminaler ud med Point-terminaler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093