23948sdkhjf

Bilka solgte falske Ralph Lauren-poloer

Bilka havde sidste sommer 1.400 Ralph Lauren polo-shirts på tilbud, men Metroxpress kan afsløre, at disse poloer var uægte og derfor illegale.
Metroxpress har afsløret at poloerne var falske. Det skriver epn.dk.

- Det erkender vi. Det beklager vi, men vi vidste ikke, at poloerne var falske, siger Mads Hvitved Grand, pressechef i Dansk Supermarked, der driver Bilka-kæden.
Mads Hvitved Grand siger, at Bilka blev snydt af en 'koldblodig' leverandør og fremhæver, at Dansk Supermarked aldrig køber noget derfra igen.

- Vi formoder, at leverandøren vidste, at poloerne var falske, siger Hvitved Grand.

Hvitved Grand siger, at poloerne straks blev fjernet fra alle varehuse og Bilkas webshop, da man blev klar over fupnummeret.

Dansk Supermarked indrømmer dog, at de ikke gav kunderne besked om de illegale poloer.

Selvom Bilka erkender og beklager fejlen, er problemet, at de ikke informerede kunderne om fejlen og blot trak de illegale poloer tilbage fra markedet.

- Det vil vi gøre i eventuelle fremtidige sager, siger pressechefen. Han siger desuden, at alle er velkomne til at returnere poloerne.

Nu er Dansk Supermarked blevet hevet i Sø- og Handelsretten, fordi Bilka nægter at betale det beløb, som The Polo/ Lauren Company, der ejer polo-brandet, har krævet i erstatning. Bilka vælger i stedet at skyde skylden på leverandøren, som firmaet formoder må have vidst, at poloerne var falske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094