23948sdkhjf

Bilka i brand: Snart åbner Vejle-butik igen

Bilka i Vejle stod i weekenden i flammer, men allerede en håndfuld dage senere kan butikken genåbne

Hundredvis af Bilka-medarbejdere, rengøringspersonale og mange, mange flere aktører har bidraget til, at Bilka i Vejle allerede fire dage efter, at en kæmpe brand raserede butikkens lager, nu igen kan åbne dørene for kunder. 

- I søndags, da vi ved selvsyn kunne se flammerne rasere vores lager, virkede det utænkeligt, at vi allerede efter fire dage kunne åbne igen. Men brandmyndighederne ydede et fantastisk stykke arbejde og fik isoleret branden og sikrede dermed, at den ikke spredte sig til resten af bygningen. 

- Så samtidig med, at de sidste gløder blev slukket, gik vi i gang med det helt store rengørings- og udsmidningsarbejde, mens håndværkere tog hul på arbejdet med at opføre en ny væg og afskærme dele af varehuset. Vi har bogstaveligt talt rejst os fra asken og kan næsten ikke vente med at se kunderne igen, siger Sten Kristensen, der er varehuschef i Bilka Vejle. 

Det var en teknisk fejl, der var årsag til branden i weekenden, og deraf blev en stor del af Bilka-butikkens nonfoodlager ramt - ligesom der kom vandskader på en mindre del af butikkens salgsareal som følge af slukningsarbejdet. 

Derfor vil man stadig kunne opleve eftervirkninger fra branden inde i selve butikken, forklarer varehuschefen. 

- Vi håber på kundernes forståelse og tålmodighed det næste stykke tid, hvor Bilka Vejle ikke helt ligner sig selv, men vi har gjort os umage med at skabe et så genkendeligt udtryk som overhovedet muligt. Selvom vi åbner i morgen, ligger der et kæmpe arbejde foran os med at få genopført ny lagerkapacitet og langsomt få vores drift tilbage i normal gænge, siger Sten Kjeldsen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opgørelse: Så mange flere pakker kastede Black Friday og Cyber Monday af sig
Pressede forbrugere holdt på pengene Black Friday
Bornholm Spirits indgår partnerskab med stort handelsselskab
Magasin-direktør kigger tilbage: Sådan er det første år gået
Lektor: Sportmaster-lukninger kan være tegn på skidt tendens
Kæmpebøde drev jysk rugbrødsproducent til konkurs
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.125