23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kæmpe potentiale for upcycling i fødevarebranchen

Madspildstænketanken ONE\THIRD sætter fokus på ‘upcycling’ i fødevarebranchen på konference. Potentialet er enormt, viser ny rapport.

Markedet for upcycling af rester eller sidestrømme i fødevarebranchen ventes at vokse til 97 mia. dollars - 667 mia. kr. - på globalt plan om syv år.  

I dag sætter madspildstænketanken ONE\THIRD netop fokus på ‘upcycling’ af rester eller sidestrømme i fødevarebranchen. En ny rapport, der fremlægges på konferencen SPIS\BAR, viser et kæmpe potentiale.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.156|instance-web04