23948sdkhjf

Risikerer kæmpe erstatning for Bilka-sag

Entreprenøren bag en større ombygning af Bilka i Fields risikerer at skulle betale kæmpe erstatning til Dansk Supermarked.
Sagen om Bilka i Fields er 10 år gammel, men stadig højaktuel. De Samvirkende Købmænd klagede i sin tid over den byggetilladelse, som Københavns Kommune havde givet entreprenøren Steen & Strøm til ombygning af centeret.

Østre Landsret har tidligere kendt byggeriet ulovligt, og lige nu ligger sagen hos Natur- og Miljøklagenævnet. Entreprenøren frygter dog, at det kan ende med store erstatninger til lejerne, herunder især Dansk Supermarked. Det fremgår af en redegørelse, som advokat Stig German Mathiasen fra advokatfirmaet Rønne & Lundgren har sendt til kommunen.

- Det samlede byggeri er opført på grundlag af de meddelte byggetilladelser og væsentlige ændringer af de bestående forhold vil indebære indgreb i aftalemæssige rettigheder tilhørende bl.a. lejere, der vil kunne resultere i betydelige økonomiske krav mod Field's Copenhagen I/S og værditab, for hvilke det i givet fald må overvejes af søge erstatning, står der i redegørelsen.

Læs mere i Dansk Handelsblad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094