23948sdkhjf

Hanegal fjerner gluten fra alle pålægsvarer og pølser

Den økologiske virksomhed Hanegal har fjernet gluten fra alle pålægsvarer, der sælges under virksomhedens eget varemærke. Det glutenfri koncept gælder også Hanegals pølser.
Det vil sige, at forbrugere, der lider af gluten-intolerance - eller bare gerne vil være fri for gluten - blot skal se efter etiketter, hvor der klart og tydeligt står Hanegal. Det gælder produkter som forskellige slags leverpostej, spegepølser, kødpølser, middagspølser, medister, bacon, snack-pølser, kalvesylte m.m.

At gluten nu er helt ude af Hanegals pålægsvarer er sket, uden det er gået ud over smagen. Hvor der traditionelt er blevet brugt hvedemel i postejer og pølser, bruger Hanegal nu tapiocamel, kartoffelmel og ærtemel.

- Vi er meget glade for, at vi nu kan tilbyde hele vort sortiment af pålægsvarer til alle, der har behov for at spise glutenfrit. De seneste år har vi modtaget mange ønsker om glutenfri produkter, og dem imødekommer vi gerne, når det er muligt, siger Fie Graugaard, medejer af Hanegal.

Samtidig er alle Hanegals pålægsprodukter - undtaget leverpostej - nu blevet sukkerfri. De fleste produkter er også laktosefri. Dog er 11 af Hanegals 13 forskellige leverpostejer fremstillet med mælk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141