23948sdkhjf

Outlandish koncert i Bilka

Onsdag morgen havde Bilkas kunder mulighed for at kombinere indkøbsturen med en koncertoplevelse, da Outlandish gav koncert til fordel for ofrene for konflikten i Syrien.
Det sker i samarbejde med ”Bands on the Move” og Mellemfolkeligt Samvirke.

Det plejer at være ved mælkekøleren, i Hus & Have-sektionen eller i elektronik-afdelingen, at der er tryk på i Bilka onsdag formiddag. Men i Bilka One Stop i indkøbscentret Fields i København kan det godt være, at hjulene på indkøbsvognene ikke triller helt så hurtigt rundt onsdag morgen. Der er nemlig grund til at stoppe op og lytte, når Outlandish giver koncert.

To af Danmarks stærkeste artister Outlandish og Shaka Loveless giver nemlig som en del af initiativet ”Bands on the Move” i løbet af onsdagen syv koncerter forskellige steder i landet for at rejse penge til at hjælpe ofrene for konflikten i Syrien. Den første af dagens støttekoncerter hos danske virksomheder finder sted i Bilka One Stop kl. 9.

Bilka putter 25.000 kr. i indsamlingsbøssen hos Mellemfolkeligt Samvirke, der er humanitær partner på ”Bands on the Move”. Derfor er koncerten gratis for Bilkas kunder. Mellemfolkeligt Samvirke sørger for, at pengene kommer direkte ned til de syriske flygtninge, som har søgt tilflugt i nabolandene Jordan og Libanon.

Dansk Supermarked har netop afsluttet egen Syrien-indsamling sammen med Folkekirkens Nødhjælp, der er foregået over de seneste seks uger i alle landets Bilka-, føtex- og Netto-butikker samt i stormagasinet Salling. I den forbindelse bidrog Dansk Supermarked selv med 250.000, og det samlede beløb fra indsamlingen er ved at blive opgjort.

- Vi har grebet de muligheder, vi har haft for at hjælpe ofrene i Syrien sammen med vores kunder. Med koncerten har vi muligheden for at sige tak til nogle af alle de mange danskere, der har bidraget. Vi er stolte over og meget glade for, at Outlandish giver en af dagens koncerter hos os, så vi sammen med dem kan give endnu en hjælpende hånd, siger CSR-chef i Dansk Supermarked, Helene Regnell, om Outlandish-koncerten i Bilka.

Koncerten i Bilka One Stop finder sted onsdag d. 23. oktober kl. 9 i Fields.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109