23948sdkhjf

byBiehl åbner pop-up butik i Magasin, Kgs Nytorv

En iværksætter drøm går snart i opfyldelse for Charlotte Biehl, når hendes smykkefirma byBiehl i november måned åbner en pop-up butik i Magasin på Kgs. Nytorv.
Den nye byBiehl butik åbner i smykkesektionen i stueetagen d. 14. november 2013.

- Vi er meget stolte og glæder os til at snart at kunne byde kunderne velkomne i vores helt egen butik i Magasin, siger Charlotte Biehl.

byBiehl er tidligere blevet forhandlet i Magasin sammen med andre smykkemærker i Plazas forretning, men nu udvides dette til en helt selvstændig butik for brandet.
- Vi ser det da som en stor anderkendelse fra Magasins side, at de har valgt - i så vigtig periode for dem som julen - at byBiehl skal have et areal på hele 27 kvm i stueetagen, fortsætter Charlotte.

Hos byBiehl glæder de sig til at møde kunderne helt tæt på og til at kunne vise den fulde kollektion på en så attraktiv lokation i København K. Ifølge Charlotte Biehl har det også længe været efterspurgt blandt kunderne, at de centralt i København kunne købe alle byBiehl smykker.

Charlotte medgiver dog også, at det ikke er helt uden nerver hun står overfor at skulle åbne den nye butik.

- En butik som denne er selvfølgelig en stor investering for os – både i inventar, husleje, tid og så har vi skullet ansætte en del ekstra medarbejdere. Men vi tror at det er en god investering for byBiehl på den længere bane. Dette viser også, at vi er dedikerede og tror 100% på byBiehl konceptet.

Med den nye butik får byBiehl mulighed for at præge de rammer, som smykkerne bliver solgt i og derved give kunderne en gennemført byBiehl oplevelse.

Desuden ser Charlotte Biehl det som en rigtig god mulighed for lære mere om, hvad kunderne godt kan lide og hvad de efterspørger.

- Det er altid lærerigt at tale direkte med kunderne. Kun ved at høre hvad de siger ved vi om vi er på rette spor med vores designs eller om vi skal lave nogle justeringer” fortæller Charlotte Biehl.

Butikkens åbning vil blive fejret med åbningsevent torsdag d. 5. december 2013 fra kl. 15.30-18.00.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.178