23948sdkhjf

Generationsskifte hos Expert i Grindsted

Svend Aage Pedersen der har drevet radiobutik siden 1976 i Grindsted har nu valgt at gå på pension.
Svend Aage startede ”Svend Aage´s Radio” i Jernbanegade sammen med Jytte Pedersen.

Butikken er siden blevet flyttet, først til Borgergade og siden til Vesterbrogade og sidst til Nørre Torv hvor den ligger nu.

Det er dog nogen år siden at butikken har gået under navnet ”Svend Aage´s radio” og i dag er den kendt som Expert Grindsted men mange kalder stadig butikken 2tal som den også hed i mange år inden der blev skiftet til Expert navnet.

Kim Pedersen blev udlært radiomekaniker hos Svend Aage i 1993 og efter en afstikker til en kollega i Vejle kom Kim tilbage i 1999 og blev medejer af butikken.

Svend Aage har valgt at sælge sin andel af butikken til Ole Pedersen og Ronni Eriksen. Både Ronni og Ole har været i branchen i mange år, Ronni startede i butikken for over 10 år siden og efter et par afstikkere er han kommet tilbage for at blive medejer og Ole der startede som julehjælp blev udlært i 2011. De er begge udlært i butikken.

Fremover skal butikken drives at Kim, Ole og Ronni i fællesskab. Ole og Ronni vil være mest at se i butikken og Kim vil være mest at se på værkstedet, hvor der også arbejdes med erhvervssalg.

Der vil blive afholdt ”go' dag og farvel” reception fredag d. 8 november klokken 16 til 19.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109