23948sdkhjf

Løgismose har succes med vin for kvinder

Sammen med Magasin etablerede Løgismose Vin en vinklub kun for kvinder i 2012. Et nyt samarbejde med Vin og Hotel- og Restaurantskolen i Valby skal nu bringe vinklubben et skridt videre.
I 2012 etablerede Løgismose Vinklub for Kvinder i samarbejde med Magasin. Udgangspunktet var, at give kvindelige medlemmer et forum og et frirum, hvor de kunne oparbejde en vinøs viden og pleje sociale relationer i et ellers ofte mandsdomineret univers.

- Mine tanker omkring Vinklub for Kvinder var, at vinens verden er meget mandsdomineret. Ved at etablere en sådan klub, kunne kvinderne opleve vinens verden, smage og lære, samt skabe nye netværk uden at skulle belæres af bedrevidende mænd, salgschef Daniel Jensen fra Løgismose Vin, der står bag Vinklub for Kvinder.

- Jeg vil gerne understrege, at der ikke er lagt op til nogen form for kønsdiskriminering. Men kvinder er ofte bedre til at opfange smagsnuancer end mænd er, og de stiller typisk flere kritiske spørgsmål under arrangementer – men ikke nødvendigvis i selskab med mænd. På egen hånd er kvinderne vel nok de hårdeste dommere. Vi får hurtigt at vide, om de kan lide vinene eller ej. At vi siden Vinklubbens opstart har fået etableret et samarbejde med nogle af landets mest vinkyndige kvinder, gør blot Vinklub for Kvinder endnu mere attraktiv”, siger Daniel Jensen.

Vinklub for Kvinder tæller i dag mere end 4.000 medlemmer.

Der afholdes typisk 25 arrangementer årligt. Arrangementerne foregår i Løgismoses butikker i Magasin og på Nordre Toldbod, på Trekroner Søfort, på Restaurant Kong Hans, Falsled Kro og mange andre inspirerende steder.

Vinklub for Kvinder - Løgismose Vinskole
- Nu forsøger vi at bringe Vinklub for Kvinder et skridt videre og etablerer i begyndelsen af 2014 en egentlig vinskole. Vi har indgået et samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen i Valby og oprettet et regulært undervisningsforløb bestående af seks moduler. Pernille Folkersen og Rasmus Amdi, vil varetage selve undervisningen. Uddannelsen afsluttes med en eksamen for deltagerne. Måske er den mandlige dominans i vinøs henseende ved at nærme sig sit endelige. Vi tør i hvert fald godt udfordre det, slutter Daniel Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125