23948sdkhjf

Solhjulet overtager Halkær Vin

Solhjulet, der blev overtaget af HCH Gruppen tidligere i år, overtager nu aktiviteterne fra den økologiske vingrossist Halkær Vin.
Solhjulet skal videreudvikle konceptet for Halkær Vin og pr. 15. november flytter de to virksomheder sammen på Solhjulets adresse i Silkeborg. Den udvikling er stifter og nuværende indehaver, Peter Søndergaard, godt tilfreds med. De to virksomheder har nemlig længe delt de samme økologiske værdier.

- Jeg er sikker på at Solhjulet vil fortsætte og udvikle arbejdet med økologisk vin til glæde for både kunder og producenter, og på den måde være med til at sætte dagsorden for det økologiske vinmarked i Danmark, siger Peter Søndergaard.

Solhjulet får med Halkær Vin i eget hus et markant større udvalg i økologiske og biodynamiske ægte vine samt en direkte distribution, der er med til at effektivisere og i sidste ende give bedre ”økologiske” priser.

Det er Solhjulets nye ejerkreds, HCH Gruppen, og de større fysiske rammer i Silkeborg, der gør det muligt at udvide det økologiske sortiment uden at skulle udfase andre.







Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109