23948sdkhjf

Øko-pionerer indleder samarbejde

Pålægsvirksomheden Hanegal kommer på hylderne hos grossistvirksomheden Solhjulet.
Det nye samarbejde er kommet i stand, efter Solhjulet sidste år blev overtaget af HCH Gruppen A/S og fremtidsudsigterne sammen glæder nu begge parter.

- Hos Hanegal har vi altid haft stor respekt for Solhjulet. Fundamentet for begge virksomheder er en klar holdning til den mad, vi putter i munden. Den skal være fremstillet af rene råvarer uden brug af kemiske fif. Dyr og miljø skal behandles med respekt, og vi skal udnytte jordens ressourcer på en forsvarlig måde, siger Fie Graugaard, som ejer og driver Hanegal sammen med ægtefællen Ulrich Kern-Hansen.

Hanegal begyndte som økologisk landbrug i 1980 og etablerede i 1994 et gårdslagteri. I 1998 blev et stort skridt taget med åbningen af en pålægsfabrik i Haderslev. Solhjulet blev grundlagt i 1972 og drives i dag fra HCH Gruppens domicil i Silkeborg. Herfra glæder man sig til at udvide sit sortiment af økologiske varer over for sine 2000 kunder.

- Solhjulet er en økologisk og biodynamisk virksomhed, og det skal vi blive ved med at være. Kunderne skal have det, de vil have inden for alle slags økologiske fødevarer. De kan være sikre på, at Solhjulet i HCH Gruppens regi vil holde fanen højt for såvel økologisk kød som økologisk og biodynamisk frugt, grøntsager, ost, vine osv., lyder det fra Jens Jørgensen, direktør i Solhjulet.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078