23948sdkhjf

Kvickly i Ry tilbyder gratis husly til iværksættere

Iværksættere tilbydes nu gratis lokaler i Ry i virksomhedens første 2 leveår. Det er Kvickly Ry som står bag initiativet med at tilbyde gratis lokaler til iværksættere i et tidligere snedkeri på adressen Brunhøjvej 3 i Ry.
- Vi har tænkt ud fra devisen om, at ’Apple startede i en garage og Danfoss startede i et hønsehus’, siger bestyrelsesformand for Kvickly Leif Bergmann.

- Det er set før, at man kan starte i beskedne rammer og alligevel driver det vidt, og det er selvfølgelig vores håb, at vi med dette initiativ kan yde et beskedent bidrag til vækst i Ry og omegn. Og selvfølgelig håber vi, at iværksættere som starter på Brunhøjvej hurtigt vokser ud af lokalerne’, siger han.

Første virksomhed er flyttet ind
Den første virksomhed er flyttet ind i huset. Det er Lisbet Løvig Jensen fra Ry, som har realiseret sin drøm om at starte egen virksomhed. Under navnet Living by Heart producerer hun sammen med en kollega brugskunst samt møbler af genbrugsmaterialer.

- Da jeg gennem Kvickly fik mulighed for at bo gratis i ca. 2 år, tog jeg springet, siger hun. Husleje er for de fleste iværksættere en barriere, og specielt, når der som i mit tilfælde, kræves plads til produktion og lager. Derfor var huslejefritagelsen af afgørende betydning for, at jeg kunne realisere min livsdrøm om at starte en bæredygtig produktion, slutter hun.

Iværksætterne hjælper til med at indrette
Meningen er, at iværksætterne selv skal yde en indsat mht. at indrette det forhenværende snedkerværksted efter behov – dvs. rengøre, male mv. Kvickly stiller i begrænset omfang nødvendige indretningsmaterialer til disposition for iværksættere.Strøm- og andet forbrug afregnes af iværksætterne efter forbrug og de sørger også selv for nødvendig opvarmning.

Ledelsen af iværksætterhuset varetages indtil videre af bestyrelsesformand Leif Bergmann i samarbejde med iværksætter Lisbeth Løvig Jensen.

Der er i princippet ingen begrænsninger på, hvem der kan få gratis lokaler i iværksætterhuset. Men forud for indflytning skal iværksætterne præsentere deres ide samt ønsker og behov mht. areal mv.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109