23948sdkhjf

Dansk Supermarked udvider Starbucks-samarbejde

Dansk Supermarked og Starbucks udvider deres samarbejde til også at omfatte strøgplaceringer i Danmark.
I dag annoncerede Starbucks Coffee Company og Dansk Supermarked A/S en udvidelse af deres partnerskab til også at omfatte strøgplaceringer. De første Starbucks på strøgplaceringer er planlagt til at åbne i første halvdel af 2014.

- Vi er meget glade for at annoncere en udvidelse af vores partnerskab med Dansk Supermarked. Dansk Supermarkeds succes ligger i deres høje standarder for kvalitet og service, som er fælles værdier for begge selskaber. Vi ser frem til at åbne de første butikker med dem på strøgplaceringer og til fortsat at udbygge vores tilstedeværelse på det vigtige danske marked, siger Starbucks’ direktør for licenserede butikker EMEA, Arjan Oudejans.

Starbucks’ første café med Dansk Supermarked åbnede i Bilka OneStop i indkøbscentret Fields i 2012. Det var den første Starbucks i Europa, som åbnede i supermarkedsregi, og den markerede begyndelsen af partnerskabet mellem Starbucks og Dansk Supermarked. Siden da er yderligere seks Starbucks åbnet i Dansk Supermarkeds butikker over hele Danmark – Salling i Aarhus og Aalborg samt Bilka i Kolding, Hundige, Næstved og Vejle.

Adm. direktør for Dansk Supermarked Per Bank ser udvidelsen af partnerskabet som en spændende udvikling:

- Sammen med Starbucks har vi nu åbnet syv Starbucks i det forløbne år i Bilka og Salling, og det er klart, at vi deler de samme værdier for service, kvalitet og professionalisme. Vi er glade for, at vi med denne aftale nu har licens til at udvide Starbucks-brandet yderligere i Danmark, siger Per Bank.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079