23948sdkhjf

Dansk Supermarked ændrer taktik – igen

Det betyder, at tilbudsaviser holder flyttedag igen. Dansk Supermarked ændrede vaner for et halvt år siden, men nu laver de om på taktikken igen.
De ugentlige tilbudsaviser fra Dansk Supermarkeds tre kæder Bilka, Føtex og Netto får nu samme udgivelsesdag. Det betyder også, at ugens tilbud nu gælder fra lørdag. Det oplyser epn.dk.

- Vi oplever, at kunderne hellere vil læse tilbudsaviser i weekenden, hvor man netop har god tid, frem for midt på ugen. Desuden vil vi gerne gøre det mere enkelt og gennemskueligt, hvornår tilbuddene gælder i alle tre kæder, tilføjer Mads Hvitved Grand.

For et halvt år siden gav det god mening hos Dansk Supermarked, at tilbuddene i Føtex og Bilka skulle gælde fra torsdag, så kunderne kunne få glæde af dem i weekenden.

- Vi skal hele tiden følge med, hvor kunderne er. Efter liberaliseringen af lukkeloven er weekenden blevet det tidspunkt, hvor danskerne køber ind. Lørdag og søndag minder meget om hinanden nu og er de store handelsdage, forklarer Mads Hvitved Grand, pressechef i Dansk Supermarked.

- Nu har vi spurgt kunderne og set på tallene. Ud fra det giver det bedre mening at lade tilbuddene starte fra lørdag. For mange er det vilkårligt om det starter lørdage eller søndag nemlig. Så for at gøre det mere simpelt, så begynder alle tilbuddene nu samme morgen, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094