23948sdkhjf

Coop indgår alliance med Det kgl. Teater

Coop har indgået endnu et samarbejde, som kommer de godt 1,3 million medlemmer af Coop til gode. Nu får de nemlig mulighed for at opleve ballet, opera og skuespil på Det kgl. Teater med en særlig rabat.
Coop og Det kgl. Teater har indgået en samarbejdsaftale for sæsonen 2013/2014. Den indebærer, at medlemmerne af Coop tilbydes 10 procent rabat på billetterne til 10 forskellige forestillinger, henholdsvis i Operaen, Gamle Scene og Skuespilhuset.

Det drejer sig om forestillinger som f.eks. Nøddeknækkeren, Fanny & Alexander og Don Juan.

Om baggrunden for samarbejdet med Det kgl. Teater, siger forretningsudviklingschef Kenneth Melchior:

- Cirka 50 procent af vores medlemmer siger, at de ønsker kulturelle tilbud blandt medlemsfordelene. Derfor er vi glade for, at Det kgl. Teater har ønsket at indgå denne aftale med Coop. For os handler det om at øge værdien af medlemskabet. Medlemmerne ejer Coop, og de skal opleve, at de får nogle attraktive og eksklusive fordele ved at være medejer af vores virksomhed.

I sidste uge offentliggjorde Coop en samarbejdsaftale med landets største arrangør af koncerter, Live Nation, der betyder, at Coop medlemmerne kan købe billetter før andre til nogle af de største og mest eftertragtede koncerter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203