23948sdkhjf

Omsætningsrekord til Vestfyen

Sommeren var særdeles god for Bryggeriet Vestfyen, der slog omsætningsrekord to måneder i træk - og som samlet bidrog til den største omsætning for året i hele bryggeriets historie.
Bruttoomsætningen i Bryggeriet Vestfyen steg i 2012/13 med 4 procent til 309.498 t.kr. fra 297.949 t.kr. året før. Resultatet før skat blev et overskud på 4.808 t.kr. mod sidste års overskud på 6.047 t.kr. Resultatet betegnes af ledelsen som tilfredsstillende.

Februar måned var meget dårligt salgsmæssigt, ja faktisk det laveste salg i 7 år. I påsken var der snevejr og kulde, som gjorde, at det normalt store påskesalg udeblev. Derimod gjorde den fremragende sommer, at salget pludselig nåede nye højder, og at bryggeriet slog omsætningsrekord to måneder i træk. Bryggeriet er således gået ud med den største omsætning nogensinde.

I året, der er gået, har bryggeriets nye dåsekolonne haft sin effekt på afsætningen, ligesom fadølssalget i perioden er steget markant. Desuden har regeringens beslutning om afgiftssænkning på sodavand og øl ikke voldt så store problemer som frygtet, men derimod har ændringen givet et lille mersalg i Danmark.

Grænsehandelen er i det forløbne år fortsat med uformindsket styrke, og dette har sammen med dåsernes markante markedsmæssige position i detailhandelen reduceret bryggeriets flaskesalg af pilsnerøl.

Ledelsen forventer i næste regnskabsår en stigende omsætning og et resultat på dette års niveau pga. store produktionsændringer og et stærkt prispres.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093