23948sdkhjf

Ikea skal vokse indefra

Den svenske møbelgigant fortsætter med at vokse i Danmark.
Det offentliggjorte regnskab fra Ikea Danmark viser, at den danske afdeling af Ikea har haft en omsætning på 3,3 mia. kr. i regnskabsåret 2012/2013. Derved er omsætningen blevet øget med 3,7 pct. i forhold til året før. Det skriver epn.dk.

Ikea Danmark har i de seneste fem år investeret massivt i nye varehuse samt ombygget varehusene i både Gentofte, Taastrup og Aarhus. Men den strategi skruer Ikea Danmark nu ned for. Ikea Danmark skal i fremtiden vokse indefra.

- I de seneste år har vi haft et stort fokus på udvidelse og ombygning af varehuse, men den fart fortsætter vi ikke med. Der er jo en naturlig grænse for, hvor mange varehuse vi kan bygge i Danmark. Jeg vil helst ikke afvise, at der slet ikke kommer flere varehuse, for vi har stadig drømmene og kigger altid efter mulige lokationer. Men nye varehuse eller ombygninger har vi ikke på tapetet i den kommende tid, siger administrerende direktør for Ikea Danmark, Dennis Balslev.

- Men det, vi skal fokusere på nu, er, hvad der sker inde i husene. Det er indefra i vores varehuse, og når man møder os på nettet, at vi fremadrettet vil optimere forretningen, siger Dennis Balslev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094