23948sdkhjf

RedGreen udvider i Ringsted Outlet

Det danske brand RedGreen har efter 1½ år i Ringsted Outlet valgt at flytte til et større lokale i centret.
RedGreen åbnede deres outletbutik i april 2012 og er blevet så godt modtaget af kunderne, at de nu satser på et bredere sortiment i en større butik.

Danske RedGreen der begyndte i 80´erne med en lille samling af sporty jakker og kabelstrik, er nu vokset til en hel verden, der redefinerer det maritime look til både kvinder og mænd. RedGreen har altid leveret kvalitetsprodukter med stilistisk rene linjer, høj ydeevne, funktionalitet og lækre detaljer – alt samlet i deres kollektioner til den stilsikre og aktive kvinde og mand.

- Vi har valgt at udvide RedGreen med yderligere 100 m2, da vi ønsker at give vores kunder den ultimative oplevelse, med et lyst og venligt lokale, overskuelig varepræsentation samt tilbyde et stort og varieret varesortiment. Jeg glæder mig meget til at byde alle nuværende som nye kunder, velkommen i den nye flotte butik, siger Store Manager Jeanette Berthou.

Også Center Manager fra Ringsted Outlet Jeanette Jussing Amdal er begejstret over, at RedGreen har valgt at udvide butikken:

- Vi er glade for, at RedGreen har valgt at udvide butikken i centret, for det er et stærkt brand, som er kendt for sin gode kvalitet. Det er et godt og solidt dansk brand som tiltrækker de kunder, som går op i kvalitet og klassisk design - og som vil have det bedste til fornuftige priser.

Udvidelsen af RedGreen -butikken i Ringsted Outlet kendetegner ifølge Jeanette Jussing Amdal den tendens, der præger udviklingen i centret:

- Det er en meget vigtig begivenhed, for den viser med al tydelighed, at butikkerne fra både internationale og danske mærker er glade for at være en del af centret og satser på fremtiden.

Butikken har valgt, at de i hele december har ekstra gode juletilbud for de kunder, som lægger vejen forbi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234