23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Der vil stadig være kanel i sneglen

Fødevarestyrelsen, bagerbranchen, industrien og detailhandlen er blevet enige om, at der er brug for mere viden om kanel og danskernes indtag af krydderiet.

Kanel indeholder kumarin, som kan være et sundhedsskadeligt stof, der især kan udgøre en fare for børn. Det skriver Nordvestnyt Holbæk/Odsherred.

Ifølge Hardy Christensen, formand for Bager- & Konditormestre i Danmark, skal det være muligt at fremstille og sælge en god kanelsnegl uden store indgreb som Fødevarestyrelsens beslutning om at reducere mængden af kanel i kanelsneglene.

Fødevarestyrelsen og branchen er blevet enige om, at der brug for analyser af bagværk, bagemetoder samt vejledninger og risikobetragtninger.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web03