23948sdkhjf

Borgere ønsker sig en Matas

Borgerne i Viby tager til Roskilde for at handle i Matas. Det vil Cityforeningen gerne lave om på.
Matas kommer ind på en sikker førsteplads over butikker, som borgerne gerne vil have til byen. Det oplyser Sjællandske Medier.

En undersøgelse foretaget af Viby Cityforening tog pulsen på hvilke butikker borgerne gerne vil have til byen.

- Vi har simpelthen spurgt folk om, hvad det er, de kører til Roskilde eller Køge efter. Og Matas kommer ind som en sikkert førsteplads, gaver som anden, legetøj som tredje, isenkram som fjerde og herretøj som femte, fortæller Marianne Pedersen, der er formand for Viby Cityforening.

Cityforeningen vil forsøge at få en Matas til byen.

Cityforeningens formand har taget kontakt til Matas og deres finansdirektør Anders Skole-Sørensen, der har ansvaret for blandt andet investeringer og butiksudvikling.

- Jeg ringede til ham og fortalte, at vi nu kan se, at der kommer skub i udviklingen i Viby. At Roskilde Kommune har sat i budgettet, at der skal byudvikles på henholdsvis den indkøbte Pharmacosmos-grund og Skousbo-arealerne. At planen er, at Viby skal vokse fra de nuværende godt 5.000 til op imod 10.000 indbyggere, siger Marianne Pedersen.

- Men han var ikke specielt imponeret. 5000 indbyggere er i underkanten, men hvis der virkelig er udvikling på vej, ville han sende sin lokalmand forbi og se på sagen igen. Han lovede at vende tilbage, - men det er han ikke nået til endnu, siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172