23948sdkhjf

McDonald’s giver cirka 700.000 kr. til udsatte danske familier

De tusindvis af danskere, der i december har været forbi McDonald’s og spist en menu, har automatisk bidraget til indsamlingen til Røde Kors Julehjælp til udsatte familier i Danmark.
Og hos McDonald’s Danmark glæder administrerende direktør Stephen Shillington sig over resultatet, som kan være med til at sikre en god jul for endnu flere danskere.

For nogle er det bedste, de ved, at sætte tænderne i en saftig Big Mac, og for andre er det juleanden eller julegaverne under træet juleaften. Og fra den 25. november og frem til juleaften har det været muligt at kombinere begge højdepunkter. De 89 McDonald’s restauranter landet over har doneret 50 øre pr. solgt menu til Røde Kors Julehjælp som del af et utraditionelt samarbejde mellem Røde Kors, Røde Kors ambassadør grevinde Cath Danneskiold-Samsøe og McDonald’s Danmark om at samle ind til julehjælp til udsatte danske familier.

Hos McDonald’s Danmark glæder Stephen Shillington sig over resultatet, der sikrer, at endnu flere danske familier får en god jul.

- At drive forretning i Danmark er også at tage aktiv del i samfundet, og det er derfor naturligt for os at være med i indsamlingen. Vi glæder os over resultatet på cirka 700.000 kr., og at vi sammen med vores gæster bidrager til, at flere familier får hjælp til at komme godt gennem julen, siger Stephen Shillington og fortsætter:

- Vi er dagligt i kontakt med rigtig mange danskere via vores 89 restauranter landet over, så jeg håber, at vi også har været med til at sprede budskabet om, at behovet for julehjælp er stort.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062