23948sdkhjf

Starks administrerende direktør fratræder

En ny strategi kræver en ny type leder, og derfor skilles Lars Hansen og Stark.
Med virkning fra den 7. januar 2014 fratræder administrerende direktør i Stark, Lars Hansen, sin stilling.

Det sker for på bedste vis at kunne gennemføre den strategi, der er lagt af Starks ejer, DT Group. En strategi, der kræver nyt fokus i hele organisationen.

Lars Hansen var den, der i 2004 skabte Stark, og han har stærkt medvirkende til kædens markante vækst og position i branchen.

- De sidste fem år har markedet været presset, men på trods af det har Stark formået fortsat at udvikle sig og styrke forholdet til sine kunder. Dermed afleverer Lars Hansen en kæde, der fortsat har branchens absolut bedste resultat og bedste services, siger DT Group koncernchef, Ole Mikael Jensen, og fortsætter:

- Lars Hansen og jeg er imidlertid gennem de seneste måneder blevet enige om, at der, for at få ført Stark bedst og sikrest igennem vores nye strategi, er behov for en ny person, der kan lede denne forandring. Derfor har vi valgt at gå videre hver for sig, forklarer han.

Ole Mikael Jensen overtager selv midlertidigt posten som administrerende direktør for kæden. En rekrutteringsproces er nu sat i gang for at finde en permanent afløser til stillingen.

Uafhængigt af Lars Hansens fratrædelse har COO i Stark, Peter Schepler, opsagt sin stilling for at søge nye udfordringer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125