23948sdkhjf

Sinnerup klar til ekspansion

Den jyske butikskæde har succes med at satse på egenproduktion af møbler, mode og isenkram og er nu klar til at udvide øst for Storebælt. Ambitionen er at blive det førende livsstilshus i Nordeuropa.
Familieejede Sinnerup har i dag 10 butikker i Jylland, Nordtyskland og på Fyn, men i de kommende år er fokus rettet mod ekspansion – både på Sjælland og i Tyskland. Det skriver Jyllandsposten.

Sinnerup åbner i 2015 et 2.000 kvadratmeter stort varehus i Vanløse, og samtidig vurderer virksomheden muligheden for at komme længere ind på det tyske marked, hvor man i dag har en butik i Flensborg.

Fra underskud til overskud
Sinnerup vendte sidste år et underskud på 7 mio. kr. til et overskud på 5 mio. kr. Den positive udvikling er resultatet af de seneste års strategi om at undgå isenkrambranchens priskrig ved at satse på udvikling af egne produkter.

Administrerende direktør Lars Sinnerup fortæller til Jyllandsposten, at egen import og udvikling af produkter i dag udgør over halvdelen af sortimentet. Sinnerup har sit eget modefirma, Creton, der designer og producerer tøj. Hertil kommer møbler og boligtilbehør i eget design, som fremstilles hos underleverandører i udlandet.

- Vores koncept og værdikæde er fremtidsrettet. Målsætningen er at blive Nordeuropas førende livsstilshus, siger Lars Sinnerup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109