23948sdkhjf

Dansk lingerivirksomhed åbner konceptbutik i CPH

Change Lingerie har åbnet butik i Københavns Lufthavns Terminal 2. Det er startskuddet på en større ekspansion.
Lingeributikken Change har åbnet en konceptbutik i Københavns Lufthavn.

- I Københavns Lufthavn lægger vi stor vægt på at give vores passagerer en stressfri, tryg og inspirerende start på rejsen. Vores udvalg af butikker og services er helt centralt for passagerernes rejseoplevelse, og infoskærmene i prøverummene kan helt sikkert være med til at give passagererne ro til at nyde den personlige rådgivning, personalet i Change Lingerie kan give, siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn.

Konceptbutikken i Københavns Lufthavn vil ud over det store udvalg af lingeri og badetøj i størrelser fra A-K have et udvalg af strømpebukser og boksershorts, som ofte er noget, de rejsende køber med på farten.

Startskud på større ekspansion
Åbningen af butikken i Københavns Lufthavn markerer Change Lingerie's fokus i 2014 på at åbne nye butikker på strategiske beliggenheder for at styrke kædens profil.

Dette er startskuddet på Change Lingerie's planlagte ekspansion, der i de kommende år vil betyde åbning af 25 konceptbutikker i Norden.

-Vi er stolte af at kunne byde kunder i Københavns Lufthavn velkommen. Som et dansk succes brand er vi kommet langt siden opstarten i 1995 og det er i dag naturligt, at vi er repræsenteret med en koncept butik i Københavns Lufthavn – det understreger samtidigt vores internationale profil, siger Claus Walther Jensen, CEO og Founder af Change Lingerie
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094