23948sdkhjf

Svag fremgang hos B&O

Med delårsrapporten for første halvår 2013/14, kan den vestjyske virksomhed notere sig en svag stigning i omsætningen, og det vækker optimisme for fremtidige resultater.
Hele koncernens omsætning blev således på 822 millioner kroner i andet kvartal af regnskabsåret 2013/14 mod en omsætning på 819 millioner kroner i samme periode sidste år.

- I andet kvartal leverede vi en omsætning der var lidt højere end sidste års niveau på trods af en svær sammenligning med sidste år. Omsætningen blev drevet af stigninger i alle segmenter og regioner, med den europæiske AV forretning som den eneste undtagelse, siger CEO i Bang & Olufsen, Tue Mantoni, i forbindelse med regnskabet.

Samtidig udtrykker B&O-chefen optimisme for fremtidige resultater.

- Den feedback og de innovationspriser de nyligt lancerede trådløse højttalere har modtaget bekræfter Bang & Olufsens ledende position inden for lyd- og designinnovation. Kvartalet signalerer, at indsatsen i forbindelse med den strategiske transformation samt den målrettede investering i innovation begynder at give resultater, og vi holder fast i forventningerne for året, siger CEO Tue Mantoni.

Resultatet af primær drift lyder for perioden på 31 millioner kroner imod 26 millioner kroner i samme kvartal året før. Samtidig har virksomheden formået at forbedre de fri pengestrømme, der for perioden sidste år lød på minus 208 millioner kroner. I dag er tallet minus 52 millioner.

Efter regnskabsperiodens udgang deltog Bang & Olufsen ved Consumer Electronics Show i Las Vegas. Her lancerede Bang & Olufsen Form 2i og BeoPlay H3 Golden Edition og offentliggjorde lanceringen af BeoSound Essence senere i foråret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062