23948sdkhjf

Sportmaster indgår aftale med SameSystem

Sportmaster har indgået samarbejde med SameSystem om vagtplanlægnings- og administrationssystem.
Sportmaster har igennem længere tid benyttet et andet dansk system, men har nu i forbindelse med et ønske om mere detailfokuserede værktøjer, valgt SameSystem som deres nye vagtplanlægnings- og administrationssystem. Det oplyser SameSystem i en pressemeddelelse.

- Med skiftet til SameSystem er vi af den overbevisning, at vi har skiftet til branchens absolut bedst udviklede og mest detailfokuserede bemandingssystem, forklarer Andreas Holm, HR Chef for Sportmaster.

- Sportmaster er et utroligt veletableret koncept, og alle i Danmark kender deres butikker – derfor er samarbejdet et kvalitets stempel som vi er stolte af, udtaler Henrik Ritlov, Partner i SameSystem,

- Det var systemets detailfokuserede værktøjer som gjorde udfaldet, og dette bekræfter os blot i at vores strategi er rigtig – at kanalisere vores ressourcer til det vi er gode til” fortsætter han.

Samarbejdet har været rigtig godt og alt er forløbet efter planen. Implementeringen af alle butikkerne forventes påbegyndt start februar og afsluttet en uge senere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173