23948sdkhjf

Elektroniske hyldeforkanter hos flere Coop butikker i Sverige

Den svenske Coop forening, KF Göta, som driver 47 butiker i 26 kommuner, installerer Breece epaper displays og Breece Vision storskærmsløsning hos Coop i Kalmar.
Breece epaper er en multifunktionel platform med elektroniske hyldeforkanter. I dag er Breece installeret i 400 butikker i Norden. Med den revolutionerende epaper teknologi erstatter man papir hyldeforkanter på hylden og viser information grafisk på epaper displays - så som pris, produkt-beskrivelser, logoer, nøglehul symbol, stregkode, QR koder, etc.

- Breece epaper er et godt værktøj til at effektivisere og drive lønsomme butikker med. I tillæg til Breece epaper, så anvender vi storskærmsløsningen, Breece Vision, til at skabe et bedre og hurtigere overblik for kunderne på udvalgte produkter, fortæller Krister Magnusson hos KF-Göta.

Breece Vision er et nyt område inden for epaper platformen, som løfter løsningen med elektroniske hyldeforkanter (epaper) til et helt nyt niveau. Det er en storskærmsløsning, som gør det muligt at koble et eller flere produkter til en valgfri TV skærm med valgfrit design, hvor opdateringer foregår på samme måde som med de elektroniske hyldeforkanter. Sammen med Breece epaper, er Breece Vision fuldt integreret mod butikssystemet.

- Vi er naturligvis stolte over, at Göta foreningen samt flere andre butikker i Sverige vælger Breece epaper og Breece Vision, som værktøj til at drive lønsomme butikker, siger Mats Olsson, Area Manager, Delfi Technologies AB - Breece division.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141