23948sdkhjf

Marie Cherie i Charlottenlund sat til salg

Den eksklusive lingeri- og badetøjsforretning Marie Cherie i Charlottenlund er blevet sat til salg.
Forretningen har med succes ligget 21 år på Ordrupvej og forhandler efterspurgte nicheprodukter og de bedste mærkevarer indenfor lingeri, strømper og badetøj.

Marie Cherie startede som ren strømpeforretning i 1992 med Wolford som det helt store strømpemærke. Løbende er den blevet udviklet til lingeri- og badetøjsforretning, og da der bl.a. er mange kunder i området, som rejser meget hele året, udskiller butikken sig som specialforretningen med det eksklusive badetøj og lingeri.

- Kunderne kan altid afgive personlig ordre, som vi bestiller hjem fra de største mærkevareleverandører i verden såsom Marie Jo, Aubade, Huit og Seafolly Australia, siger indehaver Nini Holm Sørensen til RetailNews.

- Forretningen har dermed mange gode og faste stamkunder, stabil omsætning og super god beliggenhed ved siden af Joe & the Juice, Fakta, Populær bager og Økologisk købmand, siger Nini Holm Sørensen.

Nini Holm Sørensen købte og overtog forretningen i 2007. Nini Holm Sørensen sælger nu butikken, da hun skal tilbage til den branche, som hun er uddannet indenfor. Fremtiden byder på et job hos en større, international virksomhed, hvor hun skal arbejde med PR, reklame, salg og marketing, fortæller Nini Holm Sørensen.

I butikken har der altid været en god stemning og en behagelig atmosfære, udtaler Nini Holm Sørensen.

- Jeg håber, at den rigtige person eller firma vil overtage forretningen og føre den videre i samme ånd, for kunderne elsker den personlige service og går altid glade herfra. Det er en specialforretnings vigtigste lod at servicere, inspirere og guide kunderne til det rigtige valg, så de blive tilfredse med oplevelsen i butikken, varen som helhed og man ser kunderne komme tilbage igen, siger Nini Holm Sørensen.

Marie Cherie sælges med afståelse og fin husleje. Nini Holm Sørensen håber, at hun kan finde en ny ejer, som kan overtage butikken den 01.04.2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093