23948sdkhjf

Fridays-restauranter gør entre i Danmark

NSP, der er Burger Kings største franchisetager i Norden, har indgået aftale med den verdensomspændende casual dining-kæde Fridays og planlægger åbning af fem nye restauranter.
Nordic Service Partners Holding AB (NSP) har underskrevet en samarbejdsaftale med amerikanske TGI Fridays (Fridays) og vil i løbet af en femårig periode åbne fem Fridays-restauranter i Danmark.

- Vi er virkelig glade for samarbejdet med Fridays og ser frem til de muligheder, som kædens bar- og restaurantkoncept kan give Danmark. Casual dining-segmentet er i de seneste år vokset betydeligt i hele Skandinavien og vi tror nu, i samarbejde med Fridays, at tiden er inde til at introducere verdens førende casual dining kæde i Danmark, siger Morgan Jallinder, vd för NSP.

Den amerikansk-ejede restaurantkæde er i forvejen repræsenteret med 900 restauranter i mere end 60 lande.

- Fridays fortsætter sin ekspansive vækst. Bare de seneste fire år har vi ved hjælp af vores franchisetagere rundt om i verden åbnet 120 nye restauranter. Med den fremgang og positive respons, vi har fået i Norden, er vi overbeviste om, at lanceringen på det danske marked er et naturligt step i forhold til at vokse i Europa. Vi er meget galde for at få mulighed for at arbejde sammen med NSP i Danmark, en virksomhed vi har stor respekt for, siger Stefan Eriksson, Vice President for franchisevirksomheden Fridays International.

Fridays bar- og restaurantkoncept kræver store og centralt beliggende lokaler, og ifølge Morgan Jallinder har NSP påbegyndt jagten efter egnede forhold, men han pointerer, at det kan tage lidt tid at finde de helt rigtige placeringer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109