23948sdkhjf

Strandvejen i Hellerup får ny cykelforretning

Copenhagen Bicycle Store åbner lørdag d. 1. marts ny cykelforretning på Strandvejen i Hellerup.
Lørdag d. 1. marts slår Copenhagen Bicycle Store dørene op til den nye butik på 500m2, på Strandvejen 60 i Hellerup. Der vil være stort åbningssalg lørdag d. 1. samt søndag d. 2. marts kl. 10-15, samt hele uge 10, med mange gode tilbud.

Copenhagen Bicycle Store, som har Trek Partnership, er bygget af passion og kærligheden til cykelsporten. Butikken henvender sig til den brede del af cykelfolket, men kan tilbyde mere end en almindelig cykelforretning.

- Vores mission er at tilbyde en ekstraordinær oplevelse, hvor en høj standard, kombineret med en unik service fra vores veluddannede personale, sætter rammen for vores ydelser, som rådgivning og vejledning, bikefit, testcenter, træningslejre og arrangementer, lyder det i en pressemeddelelse.

Butikken tilbyder cykler, udstyr og tilbehør, på alle niveauer, fra nybegynder til top professionel. De forhandler både race, MTB, triatlon, samt sport og citybikes. Desuden hjelme, sko, beklædning og livsstils produkter. Ud over et stærkt samarbejde med Trek, forhandler butikken også andre mærker, bl.a. Fuji Bikes.

Som noget ganske særligt lancerer butikken en særskilt dameafdeling, med alt i cykler, udstyr og beklædning til kvinder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079