23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Tilbage til de gamle slagterdyder

SuperBrugsen har på det seneste slået et slag for faguddannede slagtere i flere annoncefremstød i de danske medier.

I SuperBrugsen vil de nemlig gerne vise kunderne, at deres kød er bedre end det i discountbutikkerne, fortæller kæde- og koncerndirektør Michael Løve, SuperBrugsen. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

SuperBrugsen i Ringkøbing er dog gået endnu længere og har investeret i en kødhakker med køl, der kan bevare kødets friskhed, indtil forbrugeren anvender det.

Det fortæller butikkens slagtermester Søren Gade. Han fortæller endvidere, at tiltaget skal bringe folk minder om gamle dage, hvor der altid var personlig betjening i slagteriafdelingen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126