23948sdkhjf

Kiwi klar med garantimørt dansk kød

Kiwi introducerer, som den første discountkæde, en garanti for, at bøffen og culottestegen er dansk topkvalitet og mør. I samarbejde med Himmerlandskød tilbyder kæden nu ’garantimørt’ kød eller pengene tilbage.
Mange forbrugere efterspørger dansk kød af høj kvalitet, men til en stærk pris. Derfor indfører discountkæden Kiwi i samarbejde med Himmerlandskød en ny garanti for, at kødet i Kiwis kølediske er saftigt, velsmagende og mørt. Lever bøffen eller culottestegen fra Himmerlandskød ikke op til forventningerne, giver Kiwi pengene retur.

Kiwi er dermed den første discountkæde herhjemme, der sælger ’garantimørt’ dansk kød til kunderne. Samarbejdet med Himmerlandskød betyder nemlig også, at alt okse- eller kalvekødet er opdrættet, slagtet og opskåret i Danmark.

- Du skal kunne regne med, at vores kød har samme høje kvalitet, som du finder hos den lokale slagtermester. Det har Himmerlandskød. Derfor tør vi give kunderne garanti for, at det er møre, saftige og velhængte bøffer, de tager med hjem fra køledisken i Kiwi. Den garanti er der ingen anden i discountmarkedet, der tilbyder, siger Torben Elmgaard, Salgs- og markedsdirektør i Kiwi Danmark.

Himmerlandskød er kød fra ungdyr, der er opvokset, slagtet og skåret ud i netop Himmerland. Alt kødet gennemgår en tålmodig modningsproces, som betyder, at bøffer og stege har fået tid til at udvikle sig til den særegne kvalitet, der kendetegner Himmerlandskød. Bag varemærket står de to slagterier, Hjalmar Nielsen og DLK Århus.

- Med Himmerlandskød tager vi teten i discountmarkedet, når det kommer til at tilbyde dansk kalve- og oksekød af en unik kvalitet – og selvfølgelig til den helt rigtige pris. Samarbejdet er et godt eksempel på, at discount i dag ikke alene handler om lave priser. Det handler i høj grad også om lokalt producerede fødevarer af bedste kvalitet, siger Torben Elmgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079