23948sdkhjf

Økonomidirektør forlader Dagrofa

Koncernøkonomidirektør Mogens Haahr Bagger forlader Dagrofa-koncernen med udgangen af april. Der er allerede iværksat en ekstern søgning efter en ny CFO.
Efter mere end 5 år i Dagrofa med stort fokus og meget arbejdstid brugt på skabelse af en ny struktur for Dagrofa og de frie købmænd, færdiggørelsen af afslutningsregnskab for handlen mellem Skandinavisk Holding og NorgesGruppen og årsregnskab for 2013 for Dagrofa, har Mogens Haahr Bagger meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling som koncernøkonomidirektør.

En ny samlet koncernledelse skal nu gennemføre handlingsplanen for 2014 og udforme og implementere den langsigtede strategi for Dagrofa og købmændene.

- Det er en meget spændende og krævende rejse, som Dagrofa nu står overfor, men jeg ønsker her og nu at prioritere min familie og jeg selv lidt højere og er derfor kommet til den erkendelse, at jeg ikke nødvendigvis vil være den bedste CFO for Dagrofa på den næste del af rejsen, udtaler Mogens Haahr Bagger om beslutningen.

De sidste sløjfer
- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Mogens for hans meget store indsats med gennemførsel af handlen med købmændene og NorgesGruppen – og ikke mindst sikre, at de sidste sløjfer er blevet bundet de seneste måneder. Ligeledes vil jeg takke Mogens for det tætte samarbejde de seneste måneder og hans loyale og konstruktive indsats i overgangen til en ny ledelsesstruktur og et nyt ledelsesteam i Det nye Dagrofa, udtaler koncernchef Per Thau.

Mogens fratræder sin stilling ved udgangen af april måned, men vil stå til rådighed for koncernen i en aftalt periode herefter. Der er iværksat en ekstern søgning efter den fremtidige koncernøkonomidirektør.

Fra Mogens’ fratrædelse og indtil der er fundet en permanent løsning, vil Harald Grøndahl, som i dag er økonomidirektør i NorgesGruppen, blive konstitueret som koncernøkonomidirektør for Dagrofa.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11