23948sdkhjf

Bagerkæde indgår samarbejde med Rema 1000

Efter en succesfuld test i efteråret indleder Rema 1000 og KonditorBager-kæden nu et landsdækkende samarbejde om friskbagt brød til detailkædens 250 butikker.
KonditorBager-kæden repræsenterer lokale bagere over hele landet og samarbejdet er Rema 1000’s modtræk i ”brød-krigen” hvos blandt andet konkurrenten Netto har oprustet ganske kraftigt.

Indkøbsdirektør i Rema 1000, Anders Jensen, forventer, at det nye sortiment af brød og kager bliver et stærkt våben i kampen om kunderne.

- Vores aftale med KonditorBager-kæden er et godt eksempel på det, vi dagligt arbejder for i Rema 1000, nemlig at levere god smag og høj kvalitet til faste lave priser. Vi har testet samarbejdet og sortimentet i efteråret og har nu fundet frem til et rigtigt lækkert sortiment og den optimale måde at præsentere brødet på i butikkerne, siger Anders Jensen.

Bagt om natten
Direktør for bagerne, Morten Lapholm er meget begejstret for den nye aftale, som sikrer arbejdspladser til knap 40 bagere over hele landet:

- Vi har i de seneste år set, hvordan flere butikskæder er begyndt at satse på industri-brødhuse og bake-off koncepter, der truer den lokale håndværksbagerbager. Vi har indledt et anderledes samarbejde med Rema 1000, der er til gavn for begge parter. Det betyder nemlig, at vi kan nå bredere ud med vores høje kvalitet af rigtigt håndværksbrød og få gavn af den store kundestrøm i Rema 1000, siger direktør for bagerne Morten Lapholm.

Sortimentet fra den lokale bager vil i Rema 1000 bestå af 20 forskellige slags brød og kager, hvoraf fem har fuldkornsmærket. Fem varenumrene vil løbende skifte for at tilbyde kunderne noget nyt og inspirerende. Brødet bliver bagt om natten og leveret hver morgen i butikkerne inden åbningstid kl. 8.00.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109