23948sdkhjf

Småfolk butik i Aarhus er kommet godt fra start

Fredag den 28. februar åbnede Småfolk deres nye butik i Aarhus midtby på adressen Guldsmedgade 24, lige ved siden af Emmerys i latinerkvarteret..
Åbningen af børnetøjsbutikken blev markeret med konkurrencer, champagne til de største, æblemost til de mindste og fine søde kager til de sødeste. Derudover var der balloner, æbler og fine goodiebags til kunderne.

På selve åbningsdagen gav det næsten logistiske problemer i den smalle Guldsmedgade, da gaden blev fyldt op med barnevogne, klapvogne og glade forventningsfulde kunder.

- Det var bare så fedt at se så mange kunder, de kom fra nær og fjern - både fra selve Aarhus men også helt fra Esbjerg og sågar Tønder, udtaler butiksbestyrer Ida Fage, der selv har rødder i det sjællandske, men nu er bosat i Aarhus.

- Den første tid er som altid lidt stressende - udover at holde styr på den nye forårskollektion skal ting som netforbindelse, lagerbeholdning og inventarindretning også stå sin prøve. Men det første stykke tid er stadig gået over alt forventning, vi har haft rigtig travlt i butikken og en super kundegennemstrømning. Alt i alt er vi godt tilfredse, udtaler Småfolks ejer Tana Kretzschmer.

Butikken med det grønne gulv sælger Småfolks egen produktion af farverigt kvalitetsbørnetøj, til børn i alderen fra 0 til 12 år, men faktisk sælger butikken også en smule kvalitets legetøj som virksomheden har indkøbt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094