23948sdkhjf

Lakridsis slår Magnum Mandel af pinden

Den bedst sælgende is i multipak det seneste halve år er Ismesterens Lakrids fra danske Premier is. Dermed slår lakridsisen den mangeårige importerede etter Magnum Mandel af pinden som bedst sælgende multipak i supermarkederne.
Lakridsfestival, Bülow Lakrids, lakrilicious-cocktails. De seneste års mest dominerende ingrediens i Danmark har uden sammenligning været lakrids. Den fyldige, søde og træagtige smag har i mange år levet en relativt anonym tilværelse i diverse slikposer, men indenfor de seneste år er lakrids for alvor dukket op til overfladen som en ingrediens i madvarer og madlavning.

For godt et år siden indfandt lakridsen sig så i frysedisken, da Premier Is introducerede Ismesterens Lakrids – en is forbrugerne har taget så godt imod, at den nu har indtaget førstepladsen som bedst sælgende multipak.

- Vi er meget glade for at have udviklet et produkt, som danskerne er så vilde med. Vi har fundet et stort hul i markedet og udfyldt det med en kvalitetsflødeis med ægte lakrids. Kombinationen af den søde og cremede vaniljeflødeis med den karakteristiske, fyldige lakrids har vist sig at falde i danskernes smag, siger Jørgen Sølvkjær fra Premier Is.

Fra ny på markedet til bedst sælgende
Premier Is lancerede Ismesterens Lakrids i begyndelsen af 2013, og isen er således strøget til tops i frysediskene på rekordtid.

- Vi er stolte over at kunne introducere en nyhed, der går fra nul til bedst sælgende på et år. Selvfølgelig har lakridsisen også været båret frem af lakridsbølgen og nyhedens interesse, men jeg ser ingen grund til at tendensen ikke skal fortsætte. Senest har vi set, at kokke og andre madentusiaster begynder at bruge lakrids i andre sammenhænge end desserter. Jeg tror, at lakridsisen vil forsætte med at være en af danskernes favoritter også i år, og vores seneste tal bekræfter tendensen, siger Jørgen Sølvkjær.

Satser nu på flødekaramel
Efter den succesfulde introduktion af lakridsis lancerer Premier Is nu Ismesterens Karamel – et produkt Premier Is forventer sig meget af.

- Der har manglet en ægte flødekaramelis på det danske marked, og da vi smagte på den her karamel, var vi ikke i tvivl. Den vil danskernes synes godt om, og jeg tror den har potentiale til en top fem, slutter Jørgen Sølvkjær.

Premier Is er Danmarks største flødeismejeri og har produceret is siden 1933 på fabrikken, Mejerigaarden i Nordjylland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188