23948sdkhjf

Ung og erfaren butikschef bag ny Netto i Tilst

Mads Elmhøj Pedersen er 27 år og allerede en erfaren købmand. Torsdag den 20. marts slår han dørene op til en af de største, nybyggede Netto-butikker i Aarhus.
Når dørene går op til den nyopførte Netto på Tilst Parkvej i Aarhus-forstaden Tilst, er det en erfaren købmand på blot 27 år, der byder kunderne velkommen.

Mads Elmhøj Pedersen begyndte sin Netto-karriere som souschef i Netto på Bronzealdervej i Aarhus og har de seneste tre år fungeret som butikschef i Netto i Harlev.

Han glæder sig til at kaste kræfterne i en spritny butik og få opbygget et godt forhold til kunderne i lokalområdet. Med sig til at løfte opgaven har han taget sin souschef fra butikken i Harlev og flere tidligere medarbejdere, så teamet bag butikken er engagerede og kompetente mennesker.

- Kunderne skal have den bedste service, det er klart, men jeg lægger også vægt på, at der en god omgangstone og et godt sammenhold mellem medarbejderne i butikken. Når samarbejdet i butikken fungerer, mærker kunderne det også, siger butikschef Mads Elmhøj Pedersen.

Chef med gode resultater i bagagen
Distriktschef i Netto Jon Skålerud er godt tilfreds med, at det er Mads Elmhøj Pedersen, der skal stå i spidsen for den nye butik.

- Mads giver sig tid til at tale med kunderne og sørge for, at de føler sig velkommen i butikken. I Harlev har han formået at øge butikkens omsætning massivt i tre år i træk, særligt ved at tiltrække og fastholde nye kunder. Han betragter butikken som sin egen, lytter til kunderne og er skarp på bestillinger, der sikrer friske varer til kunderne hver dag. Samtidig er han god til at holde en pæn butik, der fremstår ren og ryddelig i hele åbningstiden. Så vi kunne ikke finde en bedre mand til den nye Netto i Tilst, siger distriktschef Jon Skålerud.

733 m2 butik og Nettos største kødafdeling
I forvejen ligger der 15 Netto-butikker i Aarhus og omegn, og med en størrelse på 733 m2 bliver Netto i Tilst en af de største Netto-butikker i Aarhus.

- Det er ikke så tit, vi åbner nye butikker i Aarhus. Den seneste Netto, vi åbnede, var sidste år i Storcenter Nord. Før det skal vi fire år tilbage for at finde en nyåbnet Netto i Aarhus, fortæller distriktschef Jon Skålerud.

Butikken i Tilst får brede gange med god plads til at komme rundt med vognene. Desuden får butikken en af de største kødafdelinger i hele Netto-kæden, hvor der altid vil være minimum 60 varianter af fersk kød og frisk fisk at vælge imellem.

God placering og stor interesse for butikken
Placeringen af Netto Tilst er ideel, da butikken ligger midt imellem Bilka og motorvejsafkørslen. Dermed bliver den både Tilst-borgernes lokale indkøbssted og et oplagt indkøbssted for kunder, der pendler til og fra den jyske hovedstad.Det giver ifølge Jon Skålerud mulighed for at tiltrække kunder fra oplandet, som i høj grad mangler en discountbutik. Butikken ligger let tilgængeligt for bilister og råder over 60 gratis P-pladser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078