23948sdkhjf

Forårsinspiration hos Friis

Friis i Aalborg er klar til at byde foråret velkommen. Det gør Friis Aalborg Citycenter med masser af mode og et foredrag med Emil Thorup.
Over alt i Friis er der fokus på forårets nye mode og skønhed, og i perioden fra 31. marts til 5. april vil man alle dage mellem kl. 11 og 17 kunne træde direkte ind i et stort walk-in inspirationsstudie over for Pilgrim på Plan 1.

I en hel uge er der mulighed for gratis at få inspiration til hår, makeup, styling, negle, hud og meget mere. Der vil i inspirationsstudiet være forskellige spændende stande, og dygtige folk står klar med råd og vejledning. Der er også mulighed at få lavet flotte negle, få en hudanalyse og meget andet.

Foredrag med Emil Thorup
Foredraget tager udgangspunkt i Emil Thorups bog ”Stil med Emil”, og hovedpersonen vil tale frit fra leveren om selviscenesættelse, karma, sociale medier, og hvad de har betydet for hans karriere. Hvor meget betyder selviscenesættelse egentlig, og hvordan kan vi gøre det til en fordel i vores privatliv og karriere?

Emil Thorup taler åbent om sin store forandring, og han holder sig ikke tilbage, når det kommer til mode, trends og livsstil. Foredraget finder sted torsdag 3. april kl. 19.30-20.30.
Billetter kan købes i Saint Tropez i Friis, og de inkluderer foredrag, snacks, bobler og goodiebags med gaver fra butikker i Friis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094