23948sdkhjf

DK Company på stort modeopkøb

DK Company opkøber InWear, Matinique, Part Two, Soaked in Luxury samt butikskonceptet Companys. DK Company betaler 50 mio. kr. for de fire brands og butikskonceptet.
Modekoncern DK Company, som har hovedkontorer i Ikast og Vejle, har indgået aftale om overtagelse af mærkerne InWear, Matinique, Part Two og Soaked in Luxury samt butikskonceptet Companys fra IC Companys A/S med virkning fra 1. juli 2014.

Med opkøbet bliver DK Company en af de førende aktører inden for mid-market-segmentet i Skandinavien med en omsætning på over 2,2 mia. kr. Opkøbet bringer den jyske modekoncern tættere på målet om at blive en af Europas førende multi-brandudbydere.

DK Company har indgået aftale om overtagelse af InWear, Part Two, Matinique og Soaked in Luxury fra IC Companys pr. 1. juli 2014. De fire brands er blandt de mest populære tøjmærker i Skandinavien og sælges i mere end 1.500 danske og internationale butikker. Med købet af de fire brands cementerer jyske DK Company sin position som en af Skandinaviens førende aktører inden for tekstilbranchen.

- Jeg er stolt over, at DK Company i dag kan annoncere en overtagelse af fire virkeligt stærke brands. Med opkøbet af InWear, Part Two, Matinique og Soaked in Luxury samt butikskonceptet Companys har vi de absolut bedste vilkår for at videreudvikle vores brands og forretning og forfølge vores ambition om at blive blandt Europas førende multibrandudbydere i mellempris-markedet, siger Jens Poulsen, der er adm. dir. i DK Company og til hverdag sidder i Ikast.

- InWear, Part Two, Matinique og Soaked in Luxury er alle brands, der står stærkt i forbrugernes bevidsthed, og som hver især har en unik historie. Mærkernes volumen og deres position på markedet passer rigtig godt i DK Companys produktportefølje, og vi glæder os til sammen med medarbejdere og samarbejdspartnere at videreudvikle de fire brands samtidig med, at overtagelsen af butikskonceptet Companys styrker vores platform inden for detail, fortsætter han.

Nu også domicil i København
- Fremover får vi endnu bedre mulighed for at tiltrække de bedst kvalificerede medarbejdere – ikke bare her fra området, men fra alle dele af landet – idet vi nu vil være repræsenteret med domiciler i både København og her i trekantsområdet og Midtjylland, udtaler Jens Poulsen.

FAKTA
– DK Company opkøber InWear, Part Two, Matinique, Soaked in Luxury samt butikskonceptet Companys
• DK Company har den 27. marts 2014 indgået aftale med IC Companys om overtagelse af InWear, Matinique, Part Two og Soaked in Luxury samt butikskonceptet Companys pr. 1. juli 2014.
• De fire brands udgør i dag forretningsenheden The Original Group i IC Companys og bliver solgt i mere end 1.500 butikker, hvoraf hovedparten ligger i Skandinavien.
• Companys-kæden består af 33 Companys-butikker, der drives på franchisebasis, fire direkte ejede Companys-butikker og fire outlets.
• DK Company betaler 50 mio. kr. for de fire brands og butikskonceptet og udsteder samtidig nye aktier til IC Companys, svarende til en markedsværdi på 126 mio. kr. baseret på lukkekursen 26. marts 2014. IC Companys vil efter transaktionen besidde 10,11 % af DK Companys samlede aktiekapital. Overtagelsen forventes at finde sted 30. juni 2014.
• For regnskabsåret 2014 forventer DK Company med de tilkøbte aktiviteter en helårsomsætning i niveauet 1.850-2.000 mio. kr. og et forventet EBITDA på 125-135 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096